Info til nye medlemmer 2019-04-04T17:09:39+00:00

Vi er i færd med at opdaterer vores hjemmeside, ny infoside følger snarest.

ROMOTION ER GO` MOTION
RONING ER FOR ALLE fra 12 år til 80+
Vi har det hele: Kajakker, stabile inriggerbåde med styrmænd, coastalbåde til skumsprøjt, udfordrende scullere og tørroning. Kom og hør om vores kurser, og hvordan du bliver en del af et fællesskab, der bruger havet som motionsrum.

Det fede ved at være medlem af Odder Roklub, der vil altid være en roform, der passer til netop dig.

Vel mødt til informationsmøde 10. April kl 19. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål

Efter mødet, når du har valgt roform til dit første år som medlem af Odder Roklub, har du muligheden for at komme på vandet en gang eller to sammen med klubbens kyndige instruktører, inden du beslutter dig endeligt for at være medlem. Kontingentet og kursusgebyret skal dog betales, inden du skal med på vandet tredje gang.

Du kan begynde i Odder Roklub både i sommerhalvåret, og du kan læse meget mere om at lære ro  under de enkelte roformer.

• Motionsroning i inriggere ( 2’ere eller 4’ere med styrmand)
  • Kajak- alle niveauer
  • Coastalroning
  • Kaproning
  • Ungdomsroning
  • Langture
  • Sommerferieture
  • Ergometerroning

Odder Roklub er en  den alsidige roklub, som har noget for enhver ro-smag!

NB: Hvis du allerede ved, at du vil være medlem, måske fordi du er gammel roere eller kajakroer, så kontakt klubbens kasserer med henblik på indmeldelse odder.roklub.kasserer@gmail.com