Info til nye medlemmer 2022-01-05T20:39:03+01:00

ROMOTION ER GO` MOTION
RONING ER FOR ALLE fra 12 år til 80+

Odder Roklub er en alsidige roklub, som har noget for enhver ro-smag!

Som medlem af Klubben vil der altid være en roform, der passer til dig.

Du kan læse mere om de forskellige ro muligheder, under de enkelte roformer.

I klubben har vi:

• Motionsroning i inriggere ( 2'ere eller 4'ere med styrmand)
  • Kajak- alle niveauer
  • Coastalroning
  • Kaproning
  • Ungdomsroning / scullere
  • Langture
  • Sommerferieture
  • Vinterbadning
  • Ergometer træning
  • Sociale arrangementer

Der afholdes info møde for nye medlemmer årligt. Dato slåes op på facebook og på vores hjemmeside.

Kom og hør om vores kurser, og hør hvordan du bliver en del af et fællesskab, der bruger havet som motionsrum.

Når du har valgt roform til dit første år som medlem af Odder Roklub, har du muligheden for at komme på vandet en gang eller to sammen med klubbens kyndige instruktører, inden du beslutter dig endeligt for at være medlem.

Kontingentet og kursusgebyret skal dog betales, inden du skal med på vandet tredje gang.

NB: Hvis du allerede ved, at du vil være medlem, måske fordi du er gammel roere eller kajakroer, så kontakt klubbens kasserer med henblik på indmeldelse odder.roklub.kasserer@gmail.com