Turplan 2014

Turudvalget har nu sammensat et bredt og varieret program for sæsonen 1014.
Log på og se det under Medlemmer, Medlemsture. Der er både ture til nye og uudforskede områder samt gamle klassikere på programmet. Bemærk at der til mange af turene vil være tilmeldingsfrister, som vi af hensyn til f.eks. inriggerleje og øvrig turplanlægning bliver nødt til at overholde. Tilmelding vil være via Rokort.dk. Årets store tur bliver sommerferieturen til Københavns Roklub fra d. 14. til 17. juli. Vi har her fået et par gode kontakter, som vi håber vil vise os rundt i deres daglige rofarvand - Københavns kanaler, havnen og langs Øresundskysten. Nærmere om turen følger inden længe. Der vil være tilmeldingsfrist d. 15. april. Vi glæder os til sæsonstart.

By | 2014-02-11T22:04:16+01:00 februar 9th, 2014|Aktivitet, Kalender, Klubture, Medlemmer, Ture|0 Comments

About the Author: