Traditionen tro var der medaljer til Odderroerne

Dette års kombinerede årgangs-DM og Holstebro-regatta bød på to dages vild konkurrenceroning for fem af Odder Roklubs talenter

Lørdag afholdtes De Danske Årgangsmesterskaber på Vandkraftsøen i Holstebro, og for Odderroerne var det en gylden mulighed til at måle sig med landets øvrige ungdomsroere.

Som sædvanligt viste de seje Odderroere i kanonform og tog alle de vilde udsættelserne pga. skybrud, lyn og torden i stiv arm.

For Anton Østergaard-Clausen, 16 år, og Trine Leitzke, 16 år, som begge har en juniorlandsholds­udtagelsen inden for rækkevidde, var årgangsmesterskaberne i singlesculler en kærkommen konkurrencemulighed midt i træningen frem mod Baltic Cup (juniorernes mini-EM). Begge roede sig overbevisende i finalen i singlesculler. Anton, løb med en bronzemedalje og Trine med en 4. plads, så formen er tydeligvis i orden.

Det samme gør sig gældende for Caroline Sejersen, som i lørdagens finale roede sig ind på en 5. plads for 14-årige. Senere på dagen snuppede hun også en samlet 6. plads sammen med Anne Asaa i U15 dobbeltsculler, så det lover godt for fremtiden.

To guldmedaljer søndag

Søndagen stod i Holstebro-regattaens tegn, og ud over to guldmedaljer høstede klubben også to andre flotte finaleresultater.

Den første guldmedalje tog Trine Leitzke sig af i dobbeltsculleren med Ida Reimer fra Lyngby i U 19-klassen, selvom de kun er 16 år, og dermed viste de, at de har rytmen og farten til at kunne ro for landsholdet.

Den anden guldmedalje til Odder snuppede Anne Asaa i Edon-klassen for piger.

Noah Mikkelsen roede sig i finalen I U17 i singlesculler, hvor han blev nr. 6, og Caroline Sejersen fik sølv i B-finalen og blev samlet nr. 7.

Sølv i B-finalen Til Anne Asaa og Caroline Sejersen

Trien Leitzke og Ida Reimar fra Lyngby vandt guld søndag i U19 dobbeltsculler

Hygge i teltet i pauserne. her: Anto, Trine, Caroline og lillesøster Maria

Bronzemedalje til Anton Østergaard-Clausen i singelsculler , 16 år.

Guld til Anne Asaa i Edonsculler

Caroline Sejersen vandt sølv i B-finalen

By | 2019-08-11T22:48:23+01:00 august 11th, 2019|Aktivitet, Elite, Pressemeddelelse, Ungdomsroning|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment