To nye landsholdsroere fra Odder Roklub

Så er det sikkert og vist. Både Trine Leitzke og Anton Østergaard-Clausen fra Odder Roklub er udtaget til U17 landsholdet i roning.
 
Det skete ved en udtagelsesregatta i Bagsværd her i weekenden, og siden har de afventet den officielle udtagelse. Den er lige kommet. Hurra og tillykke. Det har I så inderligt fortjent.
 
Trine og Anton skal ro Baltic Cup, som er en slags mini-EM for ungdomsroere. Det er i Estland 28.-29. September.
 
Trine skal ro JW2X (dobbeltsculler) med Ida Marie Reimer fra Lyngby Roklub, og deres træner er Per Amby. Han er tidligere ungdomstræner i Odder Roklub og nu træner i Rocenter Århus.
 
Anton skal ro JM4-, altså firer, sammen med Charlie McDonald, Københavns Roklub, Søren Meldgaard Madsen, Holstebro Roklub, Max Elleskov Røgild, Silkeborg Roklub. Træner: Christian Taulbjerg, Kraftcenter Holstebro.
 
De to Odderroere har igennem de seneste to sæsoner høstet mange medaljer til regattaer og mesterskaber, så vi vidste godt, at de havde potientialet. De har også begge haft optur over at være foreløbigt udtaget til deres både og har trænet hårdt med deres nye makkere frem til weekendens udtagelsesløb.
 
Heldigvis er kemien og det rotekniske på plads i de to både.
 
Trine beskriver det sådan :
“Allerede første gang vi sad i båden sammen, virkede det bare, som om at vi havde roet sammen før. Det var mega fedt, og heldigvis kunne vores trænere se det samme! “
 
Nu står den på mere hård træning den næste måned. Trine skal træne i Århus og Anton i Holstebro.
 
“Det er først nu, det bliver rigtigt hårdt,” siger Anton.
 
Han har den seneste måned boblet af roglæde over at sidde på en båd, med de tre andre gutter.
 
“Det er fantastisk at møde andre, der træner lige så meget og er lige så bidt af roning, som jeg er. Det er en vild oplevelse og jeg kan mærke, at vi bliver bedre, hver gang vi træner. Det er så fedt,” sagde han for nylig i roklubben og viste sine vabler frem.
 
Vi glæder os til at se endnu to ungdomsroere fra Odder Roklub i landsholdsdragten.
Du kan læse mere om udtagelsen her:
By | 2019-08-27T12:24:24+01:00 august 27th, 2019|Elite, Pressemeddelelse, Uncategorized, Ungdomsroning|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment