Svar på forespørgsel om jubilæumsgaver til Odder Roklub

I forbindelse med jubilæumsarrangementet er vi fra flere sider blevet spurgt, hvad Odder Roklub mon ønsker sig i jubilæumsgave.

Vores primære ønske er at se medlemmer, gamle medlemmer, sponsorer, netværk og samarbejdspartnere til vores reception i klubhuset
LØRDAG den 17. aug kl. 10-14, så vi sammen kan have en festlig dag og fejre klubbens 75-års fødselsdag.

Blomster og vin har vi som roklub ikke så megen gavn af, så går du med tanker om at tage en flaske eller en buket med, så vil vi i virkeligheden meget hellere have et lille beløb til klubbens jubilæumskonto. Så kan alle medlemmer få gavn af din gave, når vi skal i gang med de byggeprojekter, klubben har i støbeskeen.

Jubilæumskontoen:
Reg 1944 Konto 4383740784

Der findes også en anden mulighed for at give en roklub en pengegave - og så er den oven i købet fradragsberettiget. Den gælder for både privatpersoner og virksomheder.

Du kan læse mere om ordningen her, men du skal lige vide, at Odder Roklub først vil få pengene udbetalt til februar 2020. Det venter vi dog gerne på 🙂

Hvis hvis du benytter, denne ordning, så giv os gerne et praj til jubilæet om, at pengene er doneret, så vi kan sige pænt tak.

https://roning.dk/kerneydelser/viden/dffr-gavegiro/

By | 2019-08-15T11:23:02+01:00 august 12th, 2019|Aktivitet, Medlemmer, Sponsor|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment