STANDERSTRYGNING OG EFTERFØLGENDE SPISNING OG HYGGE LØRDAG DEN 2. NOVEMBER FRA KLOKKEN 16.

Hermed indbydelse til en hyggelig sammenkomst efter standerstrygningen – vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med – og inviter gerne familien med !

Vi har sørget for en dejlig 2-retters menu fra “Himmel og Hav” til 150 kr. pr. person – de kan servere meget andet end fisk…..

I bedes betale kontant, når I ankommer.

Drikkevarer medbringes til eget forbrug.

Til den efterfølgende kaffe håber vi på flotte kager!

Vi opfordrer alle de deltagere, der har lyst til at være med i klubbens store kagekonkurrence, til at medbringe en kage.

Der vil være en præmie for den flotteste og måske mest fantisifulde kagekreation og ligeledes en præmie for kagen med den bedste smag.

Kom frit frem, så vi har noget til kaffen !!!

Det vil også være velkomment, hvis nogen har lyst til at bidrage med hyggelige, sjove og/eller festlige indslag 🙂

Tilmelding på hjemmesiden – på ROKORT delen af systemet senest den 28. oktober.

Mange hilsener Festudvalget /Vibeke

By | 2017-04-11T22:58:25+00:00 oktober 17th, 2013|Aktivitet, Klubhuset|0 Comments

About the Author: