Silkeborg Roklub indbyder til tur

Hej med jer i netværket

 

Silkeborg Roklub er ved at planlægge en tur til Marstarnd og har udvidet vores første udkast med Kr. Himmelfartsferien, da der ikke var plads til alle, der ønskede at komme med i pinsen. Det betyder så, at vi nu har pladser i overskud og dem vil vi udbyde til jer.

Vi tænker 3 ture med hver 4 både (12 pladser), altså ingen landhold.

 

Tur 1: Kr. Himmelfartsferien, ankomst onsdag d. 29/5 sidste på aftenen. Roning - torsdag, fredag, lørdag og ½ søndag (færge hjem kl.

16.00). Jeg deltager på denne tur. Der er 2-3 pladser ledige på denne tur.

 

Tur 2: Hverdage, ankomst søndag. Roning evt. ½ søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. På denne tur er alle tilmeldte 60 + (men i god form). Der er 5  pladser ledige på denne tur.

 

Tur 3: Pinsen, ankomst torsdag aften.   Roning -  fredag, lørdag,søndag og ½ mandag (færge hjem kl. 16.00). Der er 0 eller 1 plads ledige på denne tur.

 

Kunne nogen fra fra jeres klubber være interesseret i de tomme pladser og at ro med os?

 

Vi har reserveret hytter på Marstrands Familje Camping  og påtænker at ro stjerneroning ud fra denne. Vi har også bestilt bådtransport og har kortene på plads.

 

Pris: Meddelses senere, men et forsigtigt bud er ca. 2000 kr. alt i alt (overnatning er 200 kr. pr. nat, forplejning nok ca. 500 kr. dertil kommer udgifter til bådtransport og kort, samt turen derop, vi havde tænkt fællestransport i biler).

 

Med venlig hilsen

Lene Søby

formand, Silkeborg Roklub

tlf. 30254131

formand@silkeborg-roklub.dk

www.silkeborg-roklub.dk

Følg os på Facebook

By | 2019-04-05T12:59:45+01:00 april 5th, 2019|Aktivitet|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment