Ren Odderbåd udtaget til EM

Juliane Elander og Christina Pultz fra Odder Roklub er onsdag blevet udtaget til at ro for Danmark til europamesterskaberne i Luzern 31. maj til 2. juni

Når man som sportsudøver hele dagen har tjekket sin mail hvert kvarter for at se, om der er besked fra landsholdets sportschef - så er der stor jubel,  når mailen endelig siger pling i indboksen, og beskeden er positiv: I er udtaget til EM i letvægtsdobbeltsculler.

Beskederne til klubben om udtagelsen fra Juliane Elander og Christina Pultz var da også fyldt med glade smileyer.

I Odder Roklub var mailen om landsholdsudtagelsen også ventet med spænding, for det var første gang nogensinde, at klubben havde mulighed for at sende en ren Odderbåd afsted til EM.

“Vi er så glade på pigernes vegne. Det har været et turbulent forår for både dem og klubben, fordi de selv har måttet stå for træningslejre og trænings set up, da de har stået uden for Danmarks Rocenter. En EM-udtagelse til Juliane og Christina var netop det, vi i Odder Roklub håbede på, og det er også grunden til, at vi har påtaget os en række ekstraudgifter i år. Det skulle lykkes for dem, og de har storknoklet for at komme så vidt, så stort tillykke,” fortæller Anette Lahn fra eliteudvalget.

At få et klubmandskab til EM,VM eller OL er normalt forbeholdt de helt store roklubber, så stoltheden i Odder Roklub er stor. Faktisk er det samtidig en kærkommen jubilæumsgave for Odder Roklub, da klubben fylder 75 år i 2019.

“Det er en stor oplevelse, at Odder nu har et internationalt mandskab, men det er vigtigt at understrege, at de to roere og klubben ikke havde kunnet løse opgaven uden hjælp udefra. EM-udtagelsen skyldes dels træner Jesper Krogh, fra Danske Studenters Roklub, der bruger næsten al sin fritid på at træne Odderduoen, dels de trofaste lokale sponsorer, med Kvickly i spidsen, som i årevis har bakket op om roklubben sammen med Odder Kommune,” forklarer Anette Lahn.

By | 2019-05-15T18:56:19+01:00 maj 15th, 2019|Aktivitet, Elite, Pressemeddelelse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment