Pressemeddelelse : Fin landsholdsdebut

2014 Sarah Moslund og Mette Køchs 2  Ny landsholdsroere
Sarah Moslund fra Odder Roklub fik i weekenden sin debut på det danske rolandshold ved Baltic Cup på Bagsværd sø
Roere fra hele Nordeuropa var samlet ved Bagsværd rostadion i weekenden til Baltic Cup.
Denne regatta omfatter unge roere op til 18 år fra ni nationer. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed og mesterskabet afholdes på skift i de deltagende lande.
Regattaen afholdes over to dage, hvor roerene lørdag roede den traditionelle distance på 2000 meter, mens søndag blev brugt til at teste de unge roeres spurtevner på en distance på kun 500 meter.
Stort set alle Odder Roklubs eliteroere har i deres junior-tid deltaget i disse mesterskaber.

Også i år havde Odder Roklub en deltager med på det danske landshold til Baltic Cup.
Det var Sarah Moslund, som for nogle uger siden blev udtaget i dobbeltsculler sammen med sin makker fra Århus Roklub, Mette Køchs.
Sarah er sidste skud på roklubbens perlerække af eliteroere og blev for en uge siden fortjent tildelt Odder Kommunes Talent-pris ved Odder Gallaen i Spectrum Odder.
Sarah Moslund og Mette Køchs havde en fin debut på Bagsværd sø. De to piger gik uimponeret til opgaven og vandt deres indledende heat sikkert med 20 sek. foran nummer to fra Lithuania. Dette kvalificerede den danske båd til finalen.
I finalen var konkurrencen hård, men det lykkedes for Sarah og Mette, at ro sig ind på en 4. plads efter Tyskland, Letland og den anden deltagende danske dobbeltsculler. Flot præstation af de to piger som træner sammen i Rocenter Århus.
Sarah fortæller: at det har været en stor oplevelse at deltage i landsholdsdragten, det giver blod på tanden for at fortsætte elitekarrieren.

Venlig hilsen Odder Roklub v/Peder Würgler Hansen, sekr.

By | 2017-04-11T22:58:21+01:00 september 28th, 2014|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment