Pressemeddelelse: Både Christana og Steffen i A finalen i World Cup i Aiguebelette i Frankrig

 

Odder roere har succes ved World Cup regatta i Aiguebelette i Frankrig

 

 

 

 Holdbarhed og spurtstyrke sikrede Steffen Bonde og Christina Pultz finale pladser ved året 2. World Cup i Frankrig

 

Odder Roklubs i øjeblikket to stærkeste eliteroere har haft en noget omtumlet tilværelse på det danske landshold, hvor man i letvægtssculler truppen har forsøgt forskellige mandskabskonstellationer i singlesculler og dobbeltsculler både for mænd og kvinder.

 

Seneste test foregår i øjeblikket på en idyllisk bjergsø i de franske alper ved Aiguebelette, hvor der afholdes World Cup regatta for verdens stærkeste mandskaber.

 

Ved regattaen i Frankrig ror både Steffen og Christina single sculler - og det gør de med stor succes.

 

De to roere fra Odder har begge kvalificeret sig til A-finalerne efter nogle nervepirrende semifinaler i dag.

 

 

 

 Steffen

 

Steffen Bonde, som havde været gennem opsamlingsheat i går var den første på rostadion. Steffen levede på fantastisk vis op til Danmarks stolte traditioner i letvægtssinglesculler, da han efter en uhyggelig spændende semifinale roede sig i mål på den finalegivende 3. plads. Det så ellers ikke for godt ud fra start, hvor han efter 500 meter kun lå på en 5. plads. Steffen fik på sidste halvdel af den 2000 meter lange bane mere fart i båden og på de sidste meter roede han forbi den franske båd og sikrede sig finalepladsen.

 

 

 

Christina

 

Få minutter efter var Christina på vandet til sin semifinale. Og minsandten om hun ikke også gik i finalen med en flot 3. plads. Christina Pultz, Odder, viste sit enorme potentiale, da hun i konkurrence med Hong Kong, Algeriet, Østrig, Storbritannien og Kina sikrede sig en plads i finalen. Ligesom Steffen Bonde blev Christina flyttet over i letvægtssinglesculler efter EM i Beograd og den beslutning blev så sandelig retfærdiggjort, da Christina med klar afstand til Østrigs Stefanie Borzachhini roede sig stensikkert ind på tredjepladsen efter at hun havde ligget nr. 4 efter 1000- og 1500 meter. Afstanden mellem Pultz og Borzacchini på fjerdepladsen var 0, 81 sek.

 

 

 

Flotte resultater for de to Odderroere. Det lover godt for finaleløbene som afvikles i morgen

 

Venlig hilsen Odder Roklub v/Peder Würgler Hansen, sekr.

 

By | 2014-06-21T14:06:29+01:00 juni 21st, 2014|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment