Presse: Standerstrygning

Standerstrygning i Odder Roklub
For år tilbage markerede standerstrygningen i Odder Roklub et voldsom temposkift i aktiviteterne, roklubben gik om man så må sige i dvale for vinteren når standeren blev taget ned fra bådehuset.
I dag er det meget anderledes og Standerstrygningen er kun en markering af at de fleste aktiviteter flytter indendørs i klubbens træningslokale, hvor aktivitetsniveauet nærmest kulminerer i de kolde måneder med ergometertræning på forskellig vis og med forskellig intensitet.

Odder Roklubs formand, Torsten Traberg holdt traditionen tro en tale ved standerstrygningen, hvor han glædede sig over en lang god udendørssæson, som har været begunstiget af mildt og roligt vejr helt frem til november måned. Det har givet sig udtryk i mange klubture både i kajak og robåde.
De eneste der har været utilfredse med det milde efterår, er klubbens trofaste skare af vinterbadere, som glæder sig til nogle rigtig kolde gys i de kommende måneder.
Formanden så frem til stor aktivitet i romaskinerne og kajakergometret så både motionister, ungdomsroere og eliteroere kan komme i form til vinterens konkurrencer og den store klubbegivenhed til foråret, nemlig 24 timers roningen i Kvickly Odder.
Mette Leitzke som er som er en af klubbens elite-piger fik æren at stryge klubstanderen og derefter blev de ca. 60 fremmødte medlemmer budt på kaffe og hjemmebag i klubhuset.
Da den værste kaffetørst var stillet fortsatte Torsten Traberg med at uddele pokaler til de medlemmer, der havde gjort sig fortjent til det.
De unges distance pokaler gik til klubbens seneste landsholdsroer Sarah Moslund og Johan Arentoft Kristensen. Seniorernes distance pokaler gik til Anna Hels og Alex Berg.
Juliane Pokalen, som går til en eliteroer, der har gjort sig særlig bemærket, gik til Julie Poulsen, som er blevet en eftertragter makker også for roere fra andre klubber.
Kammeratskabspokalen for de unge blev fortjent tildelt Emil Grønlund, som har vist godt kammeratskab og støtte, ikke mindst til de mange nystartede unge roere.
Else Tarp fik Seniorernes Kammeratskabspokal . Else har været krumtappen i den succes, der er kommet ud af senioraktiviteterne i den såkaldte ”tirsdagsklub ”, hvor en stor del af roklubbens ”rigtig voksne” medlemmer mødes, motionerer og hygger sig. Desuden har Else lagt et stort arbejde i at planlægge mange fælles ture i løbet af sommersæsonen.
Efter et par timers hygge forlod de fleste fremmødte medlemmer klubhuset, mens andre skiftede til sportstøj og tog forskud på ergometerroningen mange ”vinterglæder”.
Venlig hilsen Odder Roklub v/ Peder Würgler Hansen, sekr.

IMG_0038

IMG_0041

IMG_0042

IMG_0044

IMG_0045

IMG_0047

IMG_0048

IMG_0050

By | 2017-04-11T22:58:21+01:00 november 9th, 2014|Pressemeddelelse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment