Presse: Roklubben begynder vintersæsonen med 3 guldmedaljer

OR deltagere i Euro slide , hele holdet 2015

Mathias Larsen og Oscar Pedersen GULD

Juliane og Anne Lolk øverst på skamlen

Tage Staal og Ulla Nees får GuldmedaljeRoklubben begynder vintersæsonen med 3 guldmedaljer
Flotte præstationer og mange medaljer ved Euroslide regatta i Gladsaxe hallen
Odder Roklub har haft en fornem sommersæson, som kulminerede med Juliane Elanders OL udtagelse og Mathias Larsen Bronzemedalje ved VM i Sydfrankrig.

Allerede i sidste uge viste Odder Roklubs eliteroer, at de er indstillet på at fortsætte på allerhøjeste niveau. Både Juliane Elander og Mathias Larsen satte personlige rekorder ved den test uge, landsholdet netop har afsluttet. Som Julianes træner Brian Richardson sagde: ”Juliane er som god vin, hun bliver bedre og bedre for hvert år”.

I denne weekend har Odder været talstærkt repræsenteret ved vintersæsonens første indendørs rostævne i Gladsaxehallen, de såkaldte Euroslide mesterskaber. Det er en speciel ro-konkurrence, hvor man ved at koble 2 , 4 eller 8 romaskiner sammen med ”slide skinner”, prøver at efterligne de forskellige bådtyper, der benyttes på vandet. Odder Roklub har tidligere gjort det godt i denne type konkurrence, og weekendens regatta blev ingen undtagelse. Odder mødte op i Gladsaxehallen med en på alle måder bred trup. Aldersspændet var fra 12 år til 75 år og romæssigt fra international elite til rene motionister.

Juliane Elander stillede først op med sin makker i OL dobbeltsculleren Anne Lolk. De to letvægtspiger er topmotiverede efter OL udtagelsen og bekræftede deres høje niveau ved at vinde sikker Guldmedalje over landsholdets tunge dobbeltsculler mandskab i 2-slide. Julie Poulsen også fra Odder Roklub fik en flot 4.plads i det stærke felt.

Odders VM bronzevinder Mathias Larsen stillede op i 2-slide med Oscar Pedersen fra Bagsværd Roklub og vandt en sikker Guldmedalje med fin margen til nummer to fra Bagsværd/Kvik. Mathias var i det hele taget ikke til at styre i Gladsaxehallen i dag og vandt også Guldmedalje i 8-slide på holdet fra Dansk Rocenter og sølvmedalje på DRC holdet i 4-slide.

”Det er båre Dæjlig !!” udtalte en Mathias, som var i rigtig The Julekalenderhumør .
Tre løb : to guld og en sølvmedalje – sådan.

I den anden ende af aldersskalaen har Odder Roklub også Guld-potentiale med 75 årige Tage Staal, som er regerende Verdensmester i sin aldersklasse. Han blev matchet stærkt af Ulla Nees i 2-slide for masters, hvor de vandt endnu en guldmedalje til Odder. Ulla Nees er helt ny i konkurrence-sammenhæng, men er bomstærk og fik den bedst tænkelige debut i Gladsaxehallen.

Medaljerækken sluttede for Odder Roklubs vedkommende ved Euro-slide med en bronze medalje i otter-slide. Deltagerne var her Juliane Elander, Julie Poulsen, Marie Poulsen, Pi Goslar, Mette Leitzke Sørensen, Sofie Miller, Trine Leitzke og Cecilie Illum Madsen .

En god dag for Odder Roklub som viste både topniveau og bredde

Venlig hilsen Odder Roklub v/Peder Würgler Hansen

By | 2017-04-11T22:58:17+01:00 december 13th, 2015|Pressemeddelelse, Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment