Presse : Odderroere på Eurosport

Odderroere på Eurosport

Christina Pultz og Steffen Bonde fra Odder Roklub leverede fantastisk spænding ved VM i Amsterdam

 

Mere end 1100 roere fra 60 nationer mødes i Amsterdam i disse dage til Verdensmesterskaberne i Roning. Odder Roklub har hele to meget kompetente deltagere i dette eksklusive internationale selskab. Christina Pultz og Steffen Bonde sluttede deres deltagelse i dag med et par nervepirrende løb og flotte resultater.

 

Christina på toppen i dag

Christina Pultz repræsenterede Danmark i letvægts singlesculler. Christina lagde stærkt ud med at kvalificere sig direkte til semifinalerne, hvor hun roede sig i B finalen.

Eurosport har transmitteret alle finalerne fra Amsterdam.

Det var uhyggelig spændende at følge Christina i en tæt duel med Holland om 1. pladsen.

Odderroeren fik en fin start og lagde sig tidligt i spidsen af feltet, og der blev hun trods voldsomt angreb fra den hollandske deltager. Christina fra Odder vandt B-finalen med sin karakteristiske kompakte, kraftfulde roning i en høj kadence og det kunne de andre ikke stille noget op i mod.

 

Steffen havde fortjent at vinde

Hvis Christina’s finale var spændende, så leverede Steffen Bonde fra Odder en præstation på samme høje niveau i sin B-finale i mændenes letvægtssinglesculler.

Steffen kom godt fra start, men den kinesiske roer i feltet lagde hårdt ud og førte løbet ind til ca. 1000 meter. Så lavede Odderroeren et kraftigt ryk og lagde sig i spidsen med næsten en bådlængde.

Det lignede en sikker førsteplads til Steffen Bonde, som roede noget af det bedste man har set. På de sidste få meter inden målstregen lykkedes det desværre kineseren igen at komme forbi, og han vandt med en brøkdel af et sekund. Ærgerligt for Steffen, men det gør ikke præstationen mindre.

 

Odder Roklub er stolte over, at kunne levere mandskab til to så flotte enkeltmands/kvinde præstationer på det danske ro-landshold

 

Venlig hilsen Odder Roklub v/ Peder Würgler Hansen, sekr.

 

 

By | 2014-08-29T14:52:19+01:00 august 29th, 2014|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment