Presse: Nogle af Danmarks bedste roere kommer fra Odder

Nogle af Danmarks bedste roere kommer fra Odder

Christina Pultz blev vinder i Dansk Rocenters testregatta Steffen Bonde nummer to
Christina Pultz Pyha. Jeg skal lige have vejret igen
Selvom Odder Roklub er en lille klub, leverer vi nogle af de bedste roere til det danske landshold. Det blev dokumenteret i weekenden, hvor Dansk Rocenter (DRC) afholdt den årlige testregatta for at vurdere, hvor landsholds roerne styrkemæssigt ligger i forhold til hinanden. Efter en ergometertest senere på ugen udtages de mandskaber, DRC vil satse på i den kommende sæson til de store internationale regattaer.
Set med Odder Roklubs øjne var Christina Pultz den store vinder.
Christina stærkest
Hun henviste den fremstormende U23 roer Trine Toft fra Hadsund til anden pladsen, mens Juliane Elander og Anne Lolk fra OL dobbeltsculleren blev henholdsvis nummer fire og fem. Christina er i øjeblikket landets stærkeste kvindelige letvægtsroer.

Men to piger fra Odder blandt de 4 stærkeste letvægts roere i Danmark. Det kan vi med jysk beskedenhed godt være bekendt.
Steffen også i særklasse
Steffen Bonde, fra Odder var sammen med Henrik Stephansen fra Furesø også i særklasse. De to letvægtsroere vandt hver deres indledende heat og mødtes i finalen. Her vandt ro-fænomenet Stephansen med et par sekunder foran Steffen. De to henviste de øvrige letvægtsherrer til de efterfølgende placeringer, herunder Guldvinderne i dobbeltsculler fra London Mads Rasmussen og Rasmus Quist.

Juliane Elander og Anne Lolk måtte erkende, at der er sket stor positiv udvikling i styrkeniveauet i pigernes letvægtsklasse siden OL i London. Det vil, med deres udviklede konkurrence-gen, forhåbentlig udtrykke sig i en stor motivation for at give ”de nye” kamp til stregen og dermed bevare drømmen om at komme til OL i Rio 2016

Venlig hilsen Odder Roklub v/ Peder Würgler Hansen, sekr.

By | 2017-04-11T22:58:21+01:00 september 7th, 2014|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment