Presse: Lovende sæsonstart for roerne i Odder Roklub

Pressemeddelelse fra Odder Roklub d. 24.04.2016

Lovende sæsonstart for roerne i Odder Roklub
Top præstationer af Odder Roklubs tre deltagere i sæsonens første regatta på Odense kanal

Hvert skydes udendørssæsonen for rosporten i Danmark i gang med den specielle og traditionsrige langdistanceregatta på Odense kanal over 6 km.
Odder Roklubs roere har høstet mange triumfer ved dette løb de senere år.

Odense Langdistance er speciel ved at strække sig over 6 km.
De forskellige bådklasser startes med ca. 15 sek. mellemrum(de hurtigste både først).
Mandskaberne kæmper mod hinanden uden hensyn til vægtklasser
Alle båd- og aldersklasser konkurrerer indbyrdes, hvor tiderne sammenlignes efter et indvikler system, som finder placeringerne efter prognose tider.

Odder Roklub stillede med tre meget kompetente deltagere.
Først til start var Mathias Larsen Odder, som roede dobbeltsculler sammen med Andrej Lawaetz fra Århus. De to østjyder var skræmmende stærke og henviste alle de tunge mandskaber til sekundære placeringer ved at vinde dobbeltsculler klassen både lørdag og søndag

Steffen Bonde fra Odder Roklub stillede op i singlesculler. Steffen er en meget erfaren mand på de internationale ro-stadions og har efterhånden roet alle rosportens bådtyper på højeste eliteplan.
På Odense kanal demonstrerede Steffen igen, at han for tiden nok er Danmarks stærkeste letvægtsroer. Med modstandere i 100 kg klassen blev Steffen nummer 3 og 2 henholdsvis lørdag og søndag, mere end 10 sekunder foran sin nærmeste modstander i letvægt Jens Noll fra Hadsund.

På damesiden var Odder Roklub repræsenteret af Julie Poulsen. Julie er, som forventet, ved at placere sig i topppen af dansk dameroning. Hun roede to flotte løb i singlesculler på kanalen og blev nummer fire både lørdag og søndag. . Juliane Elander deltog ikke p.g.a. OL forberedelser.

Nu venter deltagerne spændt på reaktionen fra udtagelseskomiteen, da der afholdes Europamesterskaber i Berlin om mindre end 14 dage.
Både Steffen Bonde og Mathias Larsen fra Odder må være stærke kandidater til pladser i den danske delegation
Venlig hilsen Odder Roklub v/ Peder Würgler Hansen

By | 2016-04-24T21:36:08+01:00 april 24th, 2016|Pressemeddelelse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment