Presse : Juliane fik en flot start på World Cuppen i Varese

WC II Varese
Landsholdets letvægtsdobbeltsculler med OL-roerne Juliane Elander og Anne Lolk har sikkert kvalificeret sig til semifinalen i World Cuppens anden runde i Varese i Italien.
Juliane Elander fra Odder Roklub og Anne Lolk fra DSR har haft en travl dag i de naturskønne omgivelser i nord Italien. På grund af den store konkurrence i damernes letvægtsdobbeltsculler ( eneste OL bådklasse for letvægtsdamerne) var der ikke mindre end fire indledende heats og efterfølgende omsamlingsløb for de mandskaber, der ikke vandt deres indledende heat.
Fire indledende heat
Dagen begyndte med fin præstation i første indledende heat, hvor Juliane og Anne havde fået den vanskelige bane 1. De danske piger opgav at følge den tyske vinder og kom ind på en 3. plads godt 1 sek. efter Kina . Juliane og Anne viste flot roning med en god spurt. Det lovede godt for opsamlingsløbet som blev afviklet her til aften.
Vindervilje
Juliane Elander fortæller at hun og Anne Lolk gik til opsamlingsløbet med den faste overbevisning, at det skulle vindes. Danskerne havde en hurtig tid fra indledende heat på 6 min. 59 sek. for de 2000 meter. Værste konkurrent var Sverige som havde fået samme tid.
Magtdemonstration
De danske piger holdt, hvad de lovede. Flot start og efter 500 m var de i spidsen af feltet. Den svenske båd forsøgte at følge med, mens både Frankrig og Japan sakkede bagud. Ved 1500 m mærket var svenskerne igen tæt på den danske båd, men med en uimodståelig spurt vandt Juliane Elander fra Odder med sin makker løbet med en bådlængde foran svenskerne og i en meget hurtig tid på 6 min. 55 sek. for de 2000 meter.
Lovende start
De to løb viser at det danske OL håb er inde i en rivende udvikling. De to stærke roere har fundet sig til rette i deres nye båd, og de har virkelig fundet farten
Lover godt for det videre forløb i World Cuppen

Venlig hilsen Odder Roklub v/ Peder Würgler Hansen

Vedhæftede foto : Juliane Elander slapper af inden det afgørende opsamlingsløb

By | 2017-04-11T22:58:18+01:00 juni 19th, 2015|Pressemeddelelse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment