Odder Roklub dominerer ro-landsholdet

DM sølvmedaljer
Ingen anden roklub i Danmark har så mange letvægtsroere på landsholdet som Odder Roklub.
Danmarks Ro center (DRC) har efter en meget grundig test af alle Danmarks toproere fundet frem til den brutto-trup, der skal udgøre det danske seniorlandshold ved internationale regattaer( EM, VM, World Cups) frem mod OL 2016 i Rio.
Roerne har været gennem test både på vandet, hvor de har roet mod hinanden, og de har også kæmpet mod tiden i ro-ergometrene for at klare tidskravet fra DCR.
Kun de aller bedste slap gennem nåleøjet.
Odder Roklub kan med stolthed konstatere at hele fire roere fra Odder er at finde på listen. Det placerer Odder Roklub, som den roklub i Danmark der leverer flest roere til letvægtsgruppen, hvor Danmark fejrer sine største internationale triumfer .
De fire roere fra Odder er Juliane Elander og Christina Pultz, som begge er udtaget til kvindernes letvægtssculler-gruppe og hos mændene er Steffen Bonde og Mathias Larsen udtaget til mændenes letvægtssculler gruppe.
På længere sigt er det de to sæder i OL-dobbeltsculleren hos mænd og kvinder der er målet.
Imponerende at en lille klub som Odder Roklub kan levere så mange landsholdsroere på internationalt topniveau.
Det, der gør det muligt, er en uvurderlig lokal støtte både fra Odder kommune og trofaste lokale sponsorer, som ser mulighederne i, at roklubben profilerer lokalområdet på bedste vis.

Venlig hilsen Odder Roklub v/ Peder Würgler Hansen, sekr

By | 2017-04-11T22:58:21+01:00 oktober 3rd, 2014|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment