MEDALJER TIL ALLE ALDRE VED JM I RONING

MEDALJER TIL ALLE ALDRE VED JM I RONING

Den yngste vinder fra Odder Roklub var 4 år, og den ældste var 74 år, og der var også flotte placeringer  og medaljer til en række andre Odderroere ved Jyske Mesterskaber i ergometerroning

Da Odder Roklub drog af sted til Tilst for at deltage i JM for alle aldersklasser, var der ikke færre end 18 roere med.

For første gang havde klubben en 4-årig roer med.  Aksel Kragh Thomsen roede 100 meter distancen, og det blev til en flot førsteplads og dermed en guldmedalje til den lille fyr i klassen 3-5 år.

”Jamen, han var bare så stolt og lod sig ikke anfægte af at publikum både klappede og piftede. Han roede bare,” forklarer han far, Dennis Kragh Thomsen.

Klubben havde også to andre spritnye roere med. 10-årige Trine Leitzke fik en flot andenplads i klassen 11-12 år og Marie Poulsen fik en tredjeplads i klassen 13-14 år.  Lige i hælene på Marie blev Christine Cardell nr.4, Sofie Miller nr. 7, Sofie Mosegård nr. 8 og Julie Knopp nr. 9. Det viser en imponerende bredde på junior-spindesiden.

Hos drengene blev Emil Grønlund nr. 5 i klassen 15-16 år og Jonathan Lara, som kun er 12 år blev nr. 12 i aldersklassen 13-14 år.

 

Guld og Sølv til Odders stafethold

Odder Roklub vandt også klubstafetløbet, hvor Tage Staal, Per Amby, Michael Brandt med en lånt roer fra Odense, Niklas Sørensen, som fjerdemand fik guld. Andenpladsen gik til endnu et Odderhold bestående af Olivia Cardel, Mette Leitzke, Anna Frandsen og Sarah Moslund. Sejt roet af de fire piger.

Per Amby, i klassen 60-69 år, og Tage Staal, i klassen 70-79, år fik for øvrigt også flotte andenpladser i deres individuelle løb, mens ungdomsleder Michael Brandt, som er letvægtsroer,  roede sig til en flot 5. plads blandt de tunge roere.

Hos pigerne i alderen 17-18 år viste Olivia Cardel, at hun har potentialet til at blive en hurtig roere. Ud over stafetsølvet debuterede hun med en tredjeplads ii sit første JM-løb, mens Anna Frandsen roede sig ind på en femteplads.

Desværre gik Odder Roklub i år glip af en hel række andre medaljer fordi tre bedste ungdomsroerene var skadede eller syge, så de ikke kunne ro 2000m individuelt. Samtidig var Odders fire voksne landsholdsroere også afskåret fra  t deltage pga. træningslejr og eksamen.

Det positive er dog, at de alle forventer at være klar til DM den 25. januar og til Odder Roklubs 24-timers roning den 31.jan. Og 1. februar i Kvickly.

By | 2017-04-11T22:58:25+01:00 januar 5th, 2014|Konkurrencer, Pressemeddelelse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment