Løvfaldstur – tag med på årets smukkeste, hyggeligste og sidste tur.

Lørdag d. 19. til søndag d. 20. oktober er der løvfaldstur for alle voksne inrigger- og kajakroere.

Vi mødes i klubhuset lørdag kl. 09.00 – medbring madpakke til lørdag middag – læsser kajakker og fordeler os i biler. Derefter kører vi til Silkeborg Roklub, gør bådene klar og ror en tur på søerne. Der vil være både frokost- og kaffepause undervejs. Vender tilbage til klubhuset sidst på eftermiddagen, laver aftensmad sammen og drikker et glas vin og måske en irsk kaffe.

Der er overnatning på madrasser i klubhuset. Medbring sovepose og liggeunderlag – der er også et begrænset antal sengepladser.

Søndag formiddag ror vi igen en tur. Rydder op i klubben og kører tilbage til Odder. Vi forventer at være hjemme ca. kl. 16.

Vi deles om udgifter til mad og benzin. Der skal påregnes et mindre beløb til overnatning samt leje af inriggere. Det er også mulighed for kun at deltage en af dagene.

Tilmelding senest fredag d. 11. oktober. Og gerne idag!

Vi glæder os til endnu en  hyggelig tur sammen med gode rofolk i de smukke Silkeborg rammer.

Turudvalget Marianne, Anne, Else, Torsten, Charlotte

By | 2013-09-29T15:42:49+00:00 september 28th, 2013|Klubture|0 Comments