KOM OG PRØV NOGET NYT OG SJOVT

Prøv coastalroning - roningens svar på mountainbikes og kitesurfing.

Onsdag den 10. juni kl. 17.30-20.00 og søndag den 21. juni kl. 10.00-13.00

Er du vild med hav og vand, og vil du gerne have sved på panden og udfordre dig selv i bølgerne, så er coastalroning lige noget for dig. Det er det også, hvis du er til roning i fladt vand side om side med marsvin. Coastalbåden kan det hele, og kan roes af alle, der er i ok fysisk form - uanset alder. Den er også et hit for tidligere roere, som gerne vil i gang igen!

Odder Roklubs instruktører står klar til at give dig en prøvetur, så du kan mærke om det er noget for dig. Det er gratis og alle er velkomne - både kvinder og mænd fra 15 år og opefter.

Vi er ikke herre over vejret, men vi kan garantere sved på panden og action.
Det eneste, det kræver af dig, er at du har noget tøj, der gerne må blive vådt, og at du har mod på at prøve dig selv af, og at du kan svømme 600 meter.
Tilmeld dig til begivenheden på FB eller send en mail til odderroklub@gmail.com

NB: I disse Coronatider har vi selvfølgelig ekstra fokus på både din og vores sikkerhed, så kom kun, hvis du er rask. Vi ses.

Vi starter årets instruktionsforløb, efter de to Kom og Prøv begivenheder.

Coastalbådene er en donation fra Nordea-fondens Kysten er Klar Pulje og målet med Kom og Prøv er at udbrede kendskabet til Coastalroning og at få flere til at anvende havet som motionrum

By | 2020-06-05T17:40:50+01:00 juni 5th, 2020|Aktivitet, Coastal, Medlemmer|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment