INVITATION TIL FORTRÆNING TIL 24-TIMERS RONING

ODDER ROKLUB TILBYDER ERGOMETERTRÆNING TIL AT FORBRÆNDE JULEMADEN

Trods krisetider er der lagt op til en lang og voldsom kulinarisk juleferie, med alle de solide danske juleretter. De sætter sig let på sidebenene, men motiverer de forspiste danskere til nogle sunde nytårsforsætter med sund mad og masser af motion.

Derfor har Odder Roklub i år en invitation til gamle roere, venner af klubben, forældre og sponsorer m.m., som tilbydes gratis ergometertræning i Odder Roklub de første 3 mdr. af det nye år mod at hjælpe med at ro til den årlige 24-timers roning i Kvickly Odder d. 31. jan. – 1. febr. 2014.

I januar træner i forvejen næsten alle klubbens medlemmer til 24-timers roningen.

Roklubben vil stille instruktører og romaskiner til rådighed et par timer hver uge for interesserede tidligere motionsroere, forældre til vore herlige ungdomsroere og de mange trofaste sponsorer, som er blevet en stadig vigtigere forudsætning for klubbens arbejde. Kolleger og venner til medlemmer er også velkomne.

I forvejen er der livlig aktivitet i klubhuset hver eneste dag i vinterperioden. Romaskinerne bliver holdt i gang fra morgen til sen aften af motionister, ungdomsroere og de eliteroere, som bor i Odder.

Odder Roklub er en af Danmarks mindste roklubber, men har med stor lokal opbakning været i stand til at skabe en sportslig succes-historie ud over det sædvanlige.

Roklubben har i øjeblikket 5 seniorlandsholdsroere og to juniorlandsholdsroere. Det lægges der mærke til landet over med en vis misundelse.

For at kunne videreføre elite-udviklingen og samtidig være ramme om en ”mere afslappet” ungdomsafdeling og en -motionsafdeling og med både robåde og kajakker, må klubben have en alvorlig økonomisk vitamin indsprøjtning i form af overskuddet fra den årlige 24 timers roning i Kvickly Odder. Her ror alle medlemmer kilometerpenge ind til klubben- med støtte fra trofaste, lokale sponsorer.

Med ovennævnte invitation håber roklubben, at kunne kombinere et godt jule-motionstilbud med noget praktisk muskelkraft til 24-timers roningen – og måske være så heldig at vække interesse for vinterroning i klubhuset også på længere sigt.

Interesserede kan henvende sig til Anette Lahn Hansen tlf. 29455422

Venlig hilsen Odder Roklub

By | 2013-12-19T13:48:00+01:00 december 19th, 2013|Aktivitet, Kalender|0 Comments

About the Author: