Inriggersæson 2014 – kom med dine idéer og meninger – møde tirsdag d. 18. marts kl. 19.00

Hvordan optimerer vi mulighederne for at flest muligt kommer mest muligt på vandet, så vi får en forrygende inriggersæson?

Kom og giv dit besyv med når vi holder møde for alle inriggerroere og alle andre medlemmer som har lyst til at lære at ro inrigger.

Hvordan sikrer vi at ingen går forgæves? Kan vi organisere på en smartere måde? Planlægge med rokortet?

Hvor mange roaftner skal vi have? Én, to eller flere? Eller slet ingen fast aften?

Uddannelse af flere styrmænd og hjælpeinstruktører. Kurser i roteknik, teori og instruktion?

Hvordan får vi Odderen kampklar? Hvordan letter vi arbejdet med at få bådende fra bådhuset til vandet og tilbage? Information om Anettes arbejde med at skaffe midler til finansiering af hjælpemidler.

Vi håber at rigtig mange vil møde op i klubhuset tirsdag d. 18. marts kl. 19 og komme med input, idéer og meninger.  Er du forhindret I at deltage, så ring eller mail dine meninger til Anette eller Marianne.

By | 2014-03-08T18:26:23+01:00 marts 8th, 2014|Kalender, Medlemmer|0 Comments

About the Author: