Gratis stjernetilbud til piger

Pressemeddelelse

Den 19.-20. juli holder Odder Roklubs eliteroere en LikeAGirl Camp for piger mellem 12 og 17 år.

Pigerne behøver bestemt ikke at være roere for at deltage – de skal bare have lyst til at prøve at ro og til at indgå i et hyggeligt fællesskab.

Til gengæld de får de allerbedste camp-ledere, man kan tænke sig: Fire gange OL-deltager Juliane Elander, VM-Sølvinder Christina Pultz, U-23 landsholdsroere Julie Poulsen, som pt. læser og ror i USA på et sportsscholarship og tidl. juniorlandsholdsroer Mette Leitzke.

Campen er for alle

”Faktisk vil vi gerne have et mix af roere og ikke-roere med på lejren, så de kan inspirere hinanden.  Grundlæggende stiller vi ikke andre krav til deltagerne end, at de pakker deres gode humør og deres sportstøj, og at de kan svømme, så sørger vi for sjov og ballade, bespisning og træning til lands og på vandet, ” forklarer Juliane Elander.

Hun har været initiativtager til lejren, ved at søge midlerne hos Danmarks Idrætsforbund og Always, og sammen med de tre andre toproere river hun et par dage ud af en travl sommerkalender for at give op til 20 piger en unik oplevelse.

”Da jeg hørte om camp-muligheden, tænkte jeg, at vi jo har så meget girl power i Odder Roklub, at det lige var spot on at holde sådan en pigelejr og på den måde videregive vores glæde for rosporten og give noget tilbage til lokalområdet. Det er jo fedt med et set up, hvor vi har fået lidt penge, så vi ovenikøbet kan invitere piger til en gratis camp,” forklarer Juliane, som, ud over at være eliteroere, også er bestyrelsesmedlem i Odder Roklub.

Det skal være sjovt

De andre tre eliteroere, Christina Pultz, Julie Poulsen og Mette Leitzke, var med på idéen med det samme.

”Vi er helt enige om, at campen skal være en sjov oplevelse for deltagerne. Vi glæder os helt vildt, og vi håber, at vi kan få samlet en flok piger, som kan få afprøvet, om de har en lille rospire i maven. Vores håb er jo at inspirere en flok piger og videregive, hvad det er roningen også kan - den kan nemlig en masse, når det gælder fællesskab og venskab. Derfor bliver vores lejr også meget andet end roning, ” fortæller de fire eliteroere.

For de ungdomsroere, der melder sig til lejren, vil firkløveret arrangere lidt specialinstruktion, så alle får noget positivt ud af campen.

 

Der er stadig ledige pladser for de hurtige, men tilmeldingen er efter først til mølle princippet, så det er med at få meldt sig til i en fart. Tilmelding på odderroklub@gmail.com

Fakta om #LikeAGirl Camp

Danmarks Idrætsforbund(DIF) og Always (Procter &Gamble) DIF er et partnerskab, hvor foreninger  kunne at søge penge til en #LikeAGirl Camp, som giver pigerne en unik oplevelse med idrætten som omdrejningspunkt.

En DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.
DIF og Always #LikeAGirl Camps giver foreningen mulighed for:
- at invitere nye piger indenfor, opleve fællesskabet og afprøve en ny idræt

- at de piger, der allerede er aktive kan invitere veninder med til campen
- at skabe netværk mellem piger

IMG_8010

By | 2019-07-09T13:07:28+01:00 juli 9th, 2019|Aktivitet, Pressemeddelelse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment