Flueben ved endnu en titel for Julie Poulsen

Julie Poulsen fra Odder Roklub var lørdag med til at vinde det 6,5 km lange Copenhagen Harbour Race i 8+ (otter med styrmand) sammen med otte af de stærkeste danske rokvinder fra landsholdets bruttotrup

Det blev til en overbevisende sejr, da landsholdsbåden kom hele 3,5 minutter hurtigere i mål end to stærke danske og to tyske både.

 Med i båden var to andre toere fra ”Julies” landsholdsfirer: Astrid Steensberg fra DSR og Marie Johannesen fra Roskilde Roklub samt to tidligere Odderroere, søstrene Olivia Cardel (styrmand) og Christine Cardel, som begge ror for DSR.Sofie Vikkelsøe og Nikoline Laidlaw fra DSR samt Karen Mortensen og Stine Højager fra Holstebro Roklub fuldendte truppen

- Vi er uhyre stolte af, at Julie Poulsen klarer sig så godt på landsholdet, og vi tror på, at hun har, hvad det kræver til at blive fast mand på landsholdsfireren og måske også på otteren frem mod OL i Paris, men det kommer til at kræve meget hårdt arbejde af hende, fortæller Odder Roklub i en pressemeddelelse.

Turen går til USA

Næste opgave for den stærke Odderroer er deltagelse i den internationale super-regatta Head of the Charles i Boston i den kommende weekend, 21.-23. okt, hvor hun også deltager i den danske landsholdsotter.

Det bliver i et stort felt på Charles River, for der er tilmeldt hele 29 styks otter med styrmand, fordi man i USA har en stærk tradition for at universitetsholdene ror otter. Julie Poulsen har selv roet på University of Central Florida i fire år, så hun har stor erfaring i netop denne bådtype og nu glæder hun sig til at komme en tur over Atlanten igen.

 

 

 

By | 2022-10-16T13:17:27+01:00 oktober 16th, 2022|Aktivitet, Elite|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment