Fin kvartfinale for Julie Poulsen til U-23 VM

Fin kvartfinale for Julie Poulsen til U-23 VM

Odder Roklub havde også en tredje deltager med til VM. I et OL år er det sådan, at VM – for de bådklasser, der ikke er inviteret med indenfor til OL – ros samtidig med U-23 VM og Junior VM.

I år havde Odder Roklub Julie Holst Poulsen med til U-23 VM singlesculler. Julie har tidligere været på juniorlandsholdet, men det var første år på U-23 landsholdet, da hun kun er 19 år. Julie roede sig efter det indledende heat frem til kvartfinalen og fik en flot femteplads der. Flot i selskab med så store ro-nationer som Australien, Schweitz, Tjekkiet, Spanien og Bulgarien

Julie til VM i rotterdam

"Jeg er fint tilfreds og havde et godt løb. Det er altid ærgerligt når man kommer i semi C/D (om placeringer) frem for semi A/B (om finalepladser), men det havde også været langt over forventning, hvis det havde været tilfældet. Nu glæder det bare om at give den max gas i morgen og prøve at sikre mig at komme i den C-finale om 13-18 pladsen,” understreger Julie Poulsen.

Dejligt at vide, at Odder Roklub har en ung kvindelig roer klar til at følge i Juliane Elanders og Christina Pultz’ fodspor.

By | 2017-04-11T22:58:13+01:00 august 23rd, 2016|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment