Fællesspisning den 4. februar og hjemmeside hjælp til dessert!

Kære klubkammerater!

Allerførst – held og lykke med 24 timers roning i Kvickly den kommende weekend – om enten du deltager som roer, planlægger, sponsordriver eller råbende og støttende publikum.

Dernæst – invitation til fællesspisning! Den 4. oktober kl. 19:00

En hyggelig aften, med lidt godt hverdagsmad, i hyggeligt selskab.

Birgitte og jeg er ”chefkokke”, men vi vil gerne bede om ekstra hænder til borddækning og oprydning – URO’erne må gerne melde sig!

Tilmeld dig på www.rokort.dk

Brug dit medlemsnummer til brugernavn. Og det password du har fået (rokort)- eller det password du har redigeret det til. Og hvis du ikke kan huske password, tryk så på GLEMT PASSWORD og følg anvisningerne.

Til "dessert" får du en gennemgang af de nye hjemmeside systemer, www.rokort.dk, www.odderroklub.dk  osv.
Så det er nu du kan få hjælp til alt det nye. Jeg viser nogle af de gængse scenarier og muligheder, men hvis du har udfordringer eller STORE spørgsmål, vil jeg svare på dem, skriv evt. lidt om dine udfordringer som svar til denne mail, så jeg kan forbedrede mig bedst muligt.

Tilmeldingwww.rokort.dk under Aktiviteter senest søndag den 2.2.2014   kl. 18:00

By | 2017-04-11T22:58:25+01:00 januar 31st, 2014|Aktivitet, Kalender|0 Comments

About the Author: