Dejlig aften I Odder

Torsdag den 4. juni holdt Køb Odder og Downtown Shopping by Night i lige præcis det dejlige vejr, vi alle går og drømmer om:

Rovejr, dvs. sol, lunt vejr og svag brise fra vest.

Temaet for  Shopping By Night var sport, og alle byens sportsklubber var inviteret. Vi have en aftale med vores timeponsor, Schmidt Køkken og Bad,  om at være på Polititorvet og det blev en herlig aften med megen aktivitet.

Børn fra fire år og op flokkedes om vores ergometre og prøvede at ro 5oo meter. Sjovt men lidt hårdt mente de fleste, og et par af den bedste unge supertalenter har allerede meldt sig til at komme og prøvero i ungdomsafdelingen. Dejligt med nyt blod i klubben, og herligt at hele seks drenge kunne ro  i tider fra 1.49-2.10, og der var også et par superseje piger. Det skal nok blive supergode og få det sjovt hos os.

 

Præmierne til Thomas, Kasper og Oliver er afleveret... eller på vej til dem. Til gengæld mangler vi at høre fra Cecilie på 13, som vandt pigernes klasse op til 15 år.  Vi har også et par præmier til unge under 10 år, som ikke er udleveret endnu. Det sørger Michael og Charlotte for.

Tak til dem  og Dennis for godt arbejde med de ca. 100 børn unge, der prøvede at ro.

Der var også et par modige voksne, der prøvede kræfter med maskinerne, og der blev fundet både en vinder i herre og dameklassen. Vel roet, som vi siger i rosprog.

Alt i alt en sjov aften, hvor mange voksne også kiggede på vores scullere, kajakker og inriggere og snakkede roning og gode naturoplevelser i vores kystområde.

Det  er den slags arrangementer, der skal til, hvis vi skal profilere roklubben medlems- og imagemæssigt som andet end en eliteklub. Så tak til arrangørerne og til alle de roere, som var med til at løfte, bære, pakke og profilere klubben og til SCMIDT. IMGP0364IMGP0369IMGP0368IMGP0370

 

 

 

 

By | 2017-04-11T22:58:18+01:00 juni 5th, 2015|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment