Årets næstsidste tur til Brabrand søen 15. september

Årets næstsidste tur er en af de kortere ture, hvor alle kan være med - en tur på Brabrand Sø og Å søndag den 15 september. Turen er på ca. 10 - 15 km, inriggerne må kun ro på søen i de markerede baner, kajakkerne kan både ro på søen og gå ind i åen. Mødetid er 8 30 i klubhuset, hvor der læsses kajakker og brygges kaffe.

Tilmeldingsfrist er onsdag den 11 september klokken 20.

Vores nye tilmeldingssystem er ikke kørende endnu, så vi anvender Doodle denne gang.
Du skal tilmelde dig her: http://www.doodle.com/6sezm5c4996ygt8w

Fordi det er første gang, vi bruger Doodle-tilmelding, har jeg skrevet mig selv på - og skrevet "deltager ikke" - men det var kun for at demonstrere, hvordan tilmeldingen fungerer 🙂 med et eksempel. Så skriv dig KUN på, hvis du vil deltage. Er der noget, der driller - så send mig en mail på charlotte.stoltenberg1@gmail.com

Jeg er ikke styrmand og derfor kun "teknisk arrangør" - så turens gennemførelse vil afhænge af om 1) der deltager styrmænd 2) der er én af deltagerne, der vil køre med kajaktraileren. Mon kabalen går op ?

MVH Charlotte Stoltenberg

By | 2013-09-10T02:16:55+01:00 september 9th, 2013|Klubture|1 Comment

About the Author:

One Comment

1. Sanne Larsen september 13, 2013 at 18:44

Turen til Brabrand Sø og Århus Å bliver til noget. Anne Hels har meldt sig som styrmand. Så vi mødes som planlagt søndag kl. 8,30. Husk mad og tørt tøj. Kh Sanne