Nye medlemmer

Odder Roklub tilbyder:  Roning i træbåde (inrigger), kajakroning, ungdomsroning, seniorroning, kaproning,  træning i romaskiner, hyggelige langture, naturoplevelser,  vinterbadning,  svømning,  klubliv og fællesskab.

Nyt medlem?

Er du interesseret i at lære at ro kajak,inrigger eller sculler eller ergometer, så  er du meget velkommen.
Vi har kun to krav: Du skal være fyldt 11 år, og du skal kunne svømme.

Er du allerede roer eller kajakroer -uanset uddannet i Odder Roklub eller i en anden klub, så har vi også plads til dig.

Du kan læse om  under nyhederne her på hjemmsiden eller på https://www.facebook.com/odderroklub

Du kan læse mere om kontingenterne her.

Indmeldelse, infomøde  eller prøvetime

Klubben holder informationsmøde hvert år midt i april,  og derefter afholder  vi instruktionskurser i kajak  og inrigger i maj og juni, og bagefter bliver du frigivet som roer eller kajakroer.

Vi holder også åbent hus for nye medlemmer  et par gange om året.

Ud over kajakroere, inriggerroere,  ungdomsroere og seniorroere, har klubben de sidste år fået en stor gruppe af tørroere, dvs roere, der aldrig tager på vandet, men udelukkende træner i klubbens  roergometer – enten på rospinningshold eller alene, når det passer dem.

Du er altid velkommen til at melde dig ind, for vi har ergometerroning året rundt,

Uanset hvilken roform, du har mod på, så er romotion- god motion, og så hvis du  ønsker at få en snak eller en prøvetur/prøvetime, kan du kontakte

Formand Inger Lise Rasmussen ilr1044@gmail.com

Næstformand Anne Hels ahels@get2net.dk

Rochef Marianne Nørgaard: msn.8340@gmail.com

Kajakchef  Leif Tarp leif.tarp@gmail.com

Ungdomsleder Michael Brandt  brandt1983@gmail.com  eller 51220467

Send os dit navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, email adresse og besked om hvilken roform, du vil foretrække, og om du har roet før, og så vil du høre fra os hurtigst muligt.

Hvad forventer vi af dig  ?

Du skal være fyldt 11 år for at begynde at ro. Kajakroning har vi i øjeblikket fra 16 år og op 🙂

Vores eneste krav til dig er, at du kan svømme 600 m i svømmehallen, eller 300 m i havet med rotøj/kajaktøj på.

Er du lidt usikker på dine svømmefærdigheder, er det måske en god idé for dig at melde dig ind i klubben om efteråret og bruge din vinter på at lære ro-taget eller kajak-taget i vores ergometre og benytte dig af vores tilbud om vintersvømning.

Hvilket udstyr stiller klubben til rådighed?

Vi har kajakker, pagajer, inriggere, scullere, årer, redningsveste plus alt muligt andet, nødvendigt udstyr, så du skal i virkeligheden kun selv sørge for egnet rotøj.

• Klubbens kajakker er alle turkajakker: Coastliner, Coastrunner, Spikaer, Zedtech – der er noget for alle.
    Alt fra de  mere rolige, stabile, brede kajakker til de lidt mere udfordrende.
  • Klubben har 2 fireåres og 4 toåres inriggere samt  12 scullere
  • Klubben har eget træningslokale med 12 ro-ergometre
  • Klubben har et kajakergometer
  • Klubben har en svømmetime i svømmehallen torsdage kl 19 fra efterårsferien til påske.
  • Klubben har sauna, der tændes, når der er vinterbadning og efter behov

Hvilket tøj skal du bruge til træning?

– løbetights- shorts og t-shirt (helst ikke bomuld, da det bliver tungt, når det er vådt)
– vindtæt regnjakke/anden jakke
– lette og smalle gummisko eller alternativt uldsokker – når du har roet lidt, vil du nok gerne bruge et par neoprensko
– kasket eller regnhat
– solbriller (på snor!)
– briller – husk brillesnor!

Husk også: vanddunk og godt humør.

Når du er medlem, er der mange muligheder for motion:

Roaftener for dig, der gerne vil ro med andre: Tirsdag og torsdag kl 18. (Inrigger og kajak)

Søndagsroning alle søndag kl 9.30.

Tirsdagsklub alle tirsdage kl. 9.45

Fredagsklub alle fredag kl 9.30

Rospinning hver mandag, tirsdag og onsdag fra ca. 1. okt. til ca. 1. april

Ungdomsroning er for unge fra 11 (det år du fylder 12) og op til 23 år. Fast træningstid er tirsdag og torsdag fra kl 17.

Om vinteren er der træning og  vinterbadning  plus sauna hver onsdag kl 16 og søndag kl 9.30

I vinterhalvåret er der fællessvømning i Spektrum Odders svømmehal hver torsdag kl 19.

Som kajakroer må du ro alene, når det passer dig, hvis du har et  EPP 2 certifikat  – det gælder også, hvis du kommer fra en anden klub.

Derudover kan du selv arrangere roture med inrigger og i kajak via klubbens facebookgrupper eller Rokort, dk. Det eneste krav er, at der skal være en uddannet styrmand med i inriggeren.

Du kan også ro i romaskinerne, lige så tit du vil. I realiteten  er der åbent  for træning 24/7.

Ud over det har vi mange hyggelige stunder med kaffe og kage efter roning, mange langture, en sommerferietur, fællesspisning, standerhejsning, standerstrygning, sommerfest og hvad vi nu ellers finder på i årets løb. Som medlem får du altså  masser af muligheder for at bruge både dine muskler, dit gode humør og dit sociale gen 🙂

Læs mere om klubben  i klubfolderen her: Brochure 2017

Til nye medlemmer med egen kajak?

Vi har begrænset plads til opbevaring af private kajakker.

Lidt inspirations-billeder fra de mange gode  oplevelser i Odder Roklub

Kajak:

Sanne Larsen IMAG0357

Anne Hels  Leif Tarp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pålandsvind kajakkursus kajak på skovtur Fællestur IMAG0343

Inriggerfolder Odder roklub

11244901_10205327425803764_1455663504965021902_n  11114257_10205327426803789_4447571294072795873_n

10923324_10205327426003769_421977297564304669_n  1941603_490501757722338_1399262797_o