Vær opmærksom på svømmebanen ved Saksild Strand

VÆR OPMÆRKSOM PÅ SVØMMEBANEN VED SAKSILD STRAND

Der har i den seneste tid været en del skriverier i medierne og på interne FB-grupper for roere og sejlere om problemerne med at se havsvømmere fra robåde, speedbåde sejlbåde mm.
Derfor er det dejligt at vore lokale havsvømmere er obs på problemet, og i flere år har haft en etableret svømmebane.

Klubben har i dag fået mail om svømmebanen med følgende tekst:
“Odder Atletik og Motion har de sidste år etableret en svømmebane ved Saksild Strand.

I år er det en trekantbane med 3 store orange bøjer. Banen er placeret 150 meter ude i vandet, mellem livreddertårnet og stenmolen mod nord. Det er en ligebenet trekant, hvor der er ca. 125 meter på de to lange ben og 50 meter på det korte ben.

Der er pt. flere lavvandede sandbanker i umiddelbar nærhed af banen.”

Vi siger tak for den oplysning, og beder vores medlemmer tage vare på svømmerne.

Debatten i medierne har udgangspunkt i København, men siden er det strømmet ind med fortællinger om nær-ved-ulykker.