Super resultater til Copenhagen Regatta – søndag

Lad os sige det, som det er. Gode resultater tåler en gentagelse, og det var Odder Roklubs roere parate til.
Ved Copenhagen Regatta er der roning over to dage med finaler begge dage.
Felterne og modstanderne skifter lidt fra dag til dag, men det lod ikke til at bekymre Odders roere.

For Odder Roklub vandt Juliane Elander guld igen søndag.
Christina Pultz nr. 4 både lørdag og søndag, men søndag i en superfin tid efter to tunge OL-roere og landsholdsroeren Trine Toft. Hun er gidt på vej tilbage i landsholdsformen.

E791368E-A0CC-48D7-9C67-AC62BFDEC300

Talenterne Pi Goslar og Trine Leitzke blev søndag nr. 5 søndag i dobbeltsculler i U17 og nr. 2 dobbeltfirer med to Silkeborgroere. Flot roning af dem to dage i træk, og de var da også selv godt tilfredse.

BE28EF7A-8EEA-4ECD-BAFB-E3DE295D09EC

Man ror  hurtigt, når man har Saksildvand indlejret i sit ro-DNA.

410E7F39-716B-4501-B234-7F681501D608

Faktisk løber man også hurtigt….Det viste Juliane Elander og hendes OL- makker, Anne Lolk,  fra London og Rio. De løb Royal Run i Odense sammen med Kronprins Frederik fra start til slut.

Steffen Bonde, som har orlov fra Odder Roklub og ror for KR her i sommer, og den tunge landsholdsfirer blev søndag lidt skuffende nr. 2 til Copenhagen Regatta.