Odder Roklub får ny inrigger

Sponsorudvalget har de seneste to-tre år arbejdet på at skaffe en ny inrigger til klubben, og det er lykkedes.

I går hentede tre medlemmer den nye inrigger hos Vejle Yachtservice, mens kassereren og formanden fik styr på betalingen og forsikringen af båden.

Nu skal vi bare have fundet et navn og have den døbt, så den kan komme på vandet.

Tak til
Nordeafonden,
Friluftsrådet/ Veluxfonden
som har støttet projektet: Gråt hår, blåt vand og grønne oplevelser under puljen Aktiv af Natur.
Projektet har til formål at få flere 60+ på vandet i inrigger i en moderne, lettere og ældrevenlig (tænkt skiftesikker) båd.

Også stor tak til en række lokale sponsorer for at gøre indkøbet af båden muligt.
Jeres hjælp er uvurderlig for en lille klub som vores – især set i lyset af , at den nye båd er håndlavet og koster den nette sum af 148.000 kr. Tusind tak til jer alle.

Tak til
Aros Revision