KVICKLY ODDER HOVEDSPONSOR FOR ODDER ROKLUB

Kvickly Odder har i dag sagt ja til at være hovedsponsor for Odder Roklub i år.

Det er vi både meget glade og meget taknemmelige over, for det betyder, at vi fortsat har mulighed for at have Odder repræsenteret i den absolutte internationale elite.

19 Kopi af Kvickly

Kvickly Odder har støttet Odder Roklub, siden Juliane Elander kom på seniorlandsholdet, og igennem årene har klubben fostret yderligere otte landsholdsroere.
Siden 2001 har Odder Roklub været konstant repræsenteret på landsholdet af en eller flere roere. Det er i romæssig forstand fuldstændigt unikt, og Kvicklys sponsorat har været med til at gøre dette muligt. Det kan vi ikke takke nok for.

Lige nu er der tre Odderroere på landsholdet: Juliane Elander, Steffen Bonde og Julie Poulsen. De ligger alle i den internationale top 6, og deres store sportslige mål er VM i 2018 og OL i 2020.

Roning er en dyr sport, og uden økonomisk støtte, ville vi hverken kunne udvikle nye ungdomstalenter (dem har vi heldigvis mange af) eller beholde vores internationale eliteroere i Odder.

Tusind tak til Kvickly Odder og direktør Arne Sørensen

– og så krydser vi forøvrigt mentalt fingre for, at klubbens øvrige, trofaste sponsorer og Odder Kommune også vil bakke Odder Roklub op her i 2018.