Julie Poulsen og den danske firer klar til VM-semifinalen

Julie Poulsen, Odder Roklub og den danske firer har i eftermiddag roet sig til semifinalen til U-23 VM i Plovdiv i Bulgarien.

Kravet i dag til Juli Poulsen Astrid Stensberg fra DSR, Ida Gôrtz fra Bagsværd og Trine Dahl Pedersen fra Holstebro var mindst en tredjeplads i indledende heat for at gå direkte til semifinalen.

Sorø Regatta: Julie Poulsen nr 2 fra højre med U-23 VM mandskabet i firer 2

Sorø Regatta: Julie Poulsen nr 2 fra højre med U-23 VM mandskabet i firer 2

Det klarede de suverænt ved at holde USA og Spanien bag sig. Dagens heatvinder blev Rumænien foran Tyskland, og altså Danmark på en flot tredjeplads – kun 2/10 sek efter Tyskland i tiden 6.52.26.

Som til de internationale regattaer i Ratzeburg og Holland Beker og Sorø var det en voldsom stærk spurt, der sikrede kvartetten endnu et stærkt internationalt resultat. Det lover godt for semifinalen på , især fordi de har roret dagens 3. hurtigste tid, da de to andre indledende heats roede meget langsommere.

Med i semifinalerne var de er foreløbig Rumænien, Tyskland, Danmark, Italien, Storbritannien, New Zealand, Holland, Hviderusland og Tjekkiet. De sidste tre deltagere skal findes ved opsamlingsheats.

Semifinalerne ros fredag den 21. kl. 16.32 og 16.39 og kan følges live på worldrowing.com

Julie og resten af kvartetten får dog ikke lov at hvilke så længe på laurbærrene, for de skal allerede i ilden i morgen, torsdag kl. 21. juli kl. 8. Her debuterer det danske landshold nemlig U-23 VM i bådklassen otter med styrmand.

Roerne kan følges her https://www.facebook.com/odderroklub

og https://www.facebook.com/U23Landshold

 

Recent Posts

Leave a Comment